Fasan i karry

Fasanen kommer oprindelig fra Asien, så intet er vel mere passende end at tilberede den i en karryret.

Du skal bruge:

  • Overlår eller bryst af fasan, 2 lår eller en brystfilet/person
  • Æblejuice ca 1/2 l
  • 1 bøtte cremefraice 9 eller 18 %
  • Karry og/eller chili efter smag ca 1 spks
  • Skalotteløg 1-2 stk
  • Smør eller olie til stegning
  • Gurkemeje 1-2 tsk for farvens skyld.

Du gør sådan:

De rene overlår eller bryststykker brunes godt af i fedtstof i en stegegryde. Når kødstykkerne er godt brunede tilsættes karry og den brunes med et par min. Tilsæt æblejuice og bring det til kogepunktet kom cremefraice i og skru ned for varmen så det netop simre. Lad det stå 1 1/2 time for svag varme. Smag på retten og juster smagen med yderligere karry eller chili.

Server en mos af rodfrugter til f.eks kartoffel/celleri eller ris samt surt og sødt til

Bon appetit.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*