Hans Henrik Erhardi

Er du til natur er du kommet til den rette. Jeg har brugt og viet mit liv til og i naturen og finder inspiration og ro derude, enten med fiskestangen, buen, haglbøsse eller kamera til at indfange nogle af fantastiske stunder den Danske natur byder på i alt slags vejr. Og tænk engang oplevelserne ligger derude og venter ganske gratis.

I en stadig mere hektisk hverdag er der brug for koble af, men mange har fået et afhængighedsforhold til div. devices og sociale medier, krop og ikke mindst sjælen har brug for en pause, prøv blot at gribe dagen, sluk mobiltelefonen og tag ud her i foråret evt. sammen med en god ven eller veninde, find en plet med læ, læg dig på ryggen og luk øjnene og brug sanserne, lugten af våd jord, lærkens sang, den første brumbasses dybe brummen, bølgeskvulpet eller bækkens sagte klukken.

Eller en stormende dag på kysten, hvor elementerne rigtig viser sig og man mærker at vi blot er et lille komma i den store helhed, røde kinder og næser, frisk havluft i lungerne og måske et stykke gyldent rav som bonus. Alt sammen noget som youtube, facebook, tvitter, osv aldrig vil kunne erstatte.

En opfordring go off grid bare en enkelt dag, du vil ikke fortryde det.

Go tur Håber vi mødes derude.

Hans Henrik Erhardi