Guidning. Naturture på Møn

Tag med på en guidet tur på skønne Møn

Skoven står i sit lysegrønne forårsskrud, og på de Mønske overdrev og i Klinteskoven springer de første gøgeurter, tyndakset gøgeurt og stor gøgeurt ud i maj.

Stor gøgeurt 4 maj 2022

Tyndakset gøgeurt 4 maj 2022

Tusmørket sænker sig over Møns Klint i de lyse sommernætter, mens nattergal, natugle, skovsneppen og flagermus bliver aktive.

Tag med Naturblokken ud i de lyse sommer aftener og oplev det hele.

Hver tirsdag i sommerhalvåret udgår der guidede ture med udganspunkt fra Naturblokkens teltlads til lokaliteter med aktuelt naturtema.

Ture:

På alle turene vil vi søge størst mulig stilhed, blot falde i med naturens rytme, se, lytte og lugte. Du vil få skærpet dine sanser og få øjnene op for hvad der foregår i naturen netop nu.

Mødested: Naturblokkens telt/shelterplads, Nørrebyvej 37, 4791 Borre.

Tid: 19,30-22,00

Pris 100kr/person, Mobil Pay eller kontant ved fremmøde.

Tilmelding via sms senest dagen før kl 20.00 på 40192015, angiv antal personer.

Idet jeg ved at 15 personer er øvre grænse at have med på tur, vil der ved flere tilmeldinger end max. antal, sendes en sms tilbage med besked om at alt er booket. Tilmelding efter først til mølle princippet.

Praktiske oplysninger:

Turene bliver gåture i afvekslende terræn, hvorfor der kræves almindelig god fysik, solidt fodtøj og tøj efter vejrudsigten. (hunde må ikke medtages på ture)

Vi kører i egne biler fra shelterpladsen til lokaliteten.

Resten af året kan jeg tilbyde guidning af mindre grupper op til 15 personer. Sammen vælger vi tid, sted og tema. Min timepris er 750kr/t min 2 timer.

Du kan kontakte mig på tlf 40192015 eller info@naturblokken.dk

Naturblokken din lokale naturguide

.