Sommerbuk fra jord til bord

Med start 22. maj 2021 afholder Naturblokken en række kurser med madlavning af sommerbuk.

Her lærer du at flå, forlægge (parterer), udbene og filetere et helt rådyr.

Hvilke udskæringer kan bruges til fin gæstemad, og hvordan får du mest ud af hele dyret.

Flåning af skudt sommerbuk

Røgede dyrekøller

Når dyret er flået og forlagt, dækker vi op med hvid dug, rødvinsglas og levende lys i Naturblokkens store tipi, som danner smuk ramme om arrangementet.

Her nyder vi den tilberedte sommerbuk med årstidens grøntsager, og vilde urter fra skov og strand med udsigt til Høje Møn, Stevns Klint og Østersøen.

Naturblokkens tipi med udsigt til høje Møn

Kurset henvender sig til alle der har interesse i primitiv madlavning over bål eller i grill. Du behøver ikke have forudgående kendskab til primitiv madlavning eller være jæger for at deltage.

Naturblokken lægger vægt på kvalitet frem for kvantitet, derfor er der kun udbudt 12 pladser pr kursus.

Alt er incl. så du skal blot købe billet via Your Ticket, møde op til tiden og være iført praktisk tøj til udeliv.

Der er multtoilet og drikkevand på pladsen.

Der er mulighed for overnatning i feltseng i to fællestelte til næste morgen, hvis du selv har sovepose/dyne og linned med.

Se priser og ledige biletter på https://naturblokken.dk/?page_id=5529

Vi glæder os til at se Dig

Naturblokken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*