Naturblokken: Din lokale guide til gode naturoplevelser, Møn og Sydsjælland.

Naturblokken er i sig selv er en fin guide for Dig der ønsker at følge årstidernes skiften.

Ønsker Du en personlig tur med mig som lokal guide på Møn og Sydsjælland, så er det også en mulighed.

Med udgangspunkt i Naturblokkens stilleplads på Nordøst Møn arrangeres der nu små temature med aktuelt naturindhold til mønske og sydsjællandske naturlokaliteter. Der er planlagt ture hver tirsdag fra 18. maj – 1. september, tilmelding over Your Ticket, her fremgår mødetid, sted og tema også.

Kender du f.eks de Danske orkideer ?

Kom med på guidet tur i maj-juni til høje Møn og lær overdrevets orkideer at kende.

St Gøgeurt Møn maj

Tag med på tur i de lyse nætter med nattergal og flagermus. Her er også gode muligheder for at opleve skovsneppens parringsspil, når hannen flyver sine faste ruter over træernes kroner i søgning af en parringsvillig hun i den lyse sommernat. Hør natuglens unger højlydt tigger mad i nabolaget eller råvildtet smælden (skælder ud) over at blive forstyrret.

Nattergal fra midt maj til midt juni

Tag med på solopgangstur til Møns Klint, her kan du opleve hvordan de første fugle begynder at synge i det første spæde grå morgenlys, mens morgenrøden stadig tiltager i øst, og solen til sidst rejser sig af havet. Er vi heldige får vi også et glimt af den virkelige klintekonge, vandrefalken verdens hurtigst dyr.

Vi mødes på Nørrebyvej 37, 4791 Borre. Kører efter en kort intro i egne biler til dagens emne og lokalitet. Turenes varighed er på ialt ca 3 timer. Alder + 15, ingen husdyr må medbringes. Tag solidt fodtøj på og evt skiftetøj afhængig af vejrudsigt, myggebalsam og evt håndkikkert, termokaffe/the kan anbefales at tage med.

Naturblokkens store Tipi med udsigt til høje Møn og Østersøen er udgangspunkt for ture og kurser

Naturblokken sætter kvalitet over kvantitet, derfor er der max. 12 deltagere til hver tur. ( Husdyr må ikke medtages på pladsen eller på turene, og alderen er +15 år hvis andet ikke fremgår)

Du finder de arrangerede ture og priser via https://naturblokken.dk/?page_id=5529

Naturblokken overholder naturligvis Statens anvisninger i forhold til COVID 19.

Gennem året vil der blive udbudt ture så følg med og del gerne opslag fra Naturblokken.

Venlig Hilsen

Naturblokken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*