Natur og glamping

Er du til natur og luksusovernatning så er du på rette spor.

Vi kan nu tilbyde et nyt tilbud på Naturblokkens stilleplads, i direkte tilknytning til den kendte vandrerute Camønoen.

Vi har opsat to telte (tipi) med et fantastisk indeklima, faste opredte senge og udsigt over Borre Mose til Høje Møn, Stevns og Østersøen.

De to luksus telte er udstyret med myggenet, bord stolesæt. Det eneste du skal er derfor at gå off grid, slappe af og nyde sommernatten.

Tipi med to enkeltsenge

Gå til ro og lytte til nattens lyde. Høre sanglærken hilse solen velkommen når den i morgenrøden rejser sig over Østersøen og Høje Møn, mens tågeskyer endnu ligger lavt i lavningerne i Borre Mose. Lytte til vagtlens spil i nattemørket mens søvnen sænker sig.

Tipi med senge og udsigt mod Høje Møn i øst.

Pris to personer 800 kr i opredt telt. Vi har 2 telte, et med dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge. Man har således pladsen eksklusivt for sig selv, hvis man kommer to par og lejer begge telte.

Der er stor fælles tipi med langbord, stole og bænke, køkkenudstyr, grill, service mv.

Naturguide

Det er muligt at booke mig som Naturguide i dagtimerne 750kr/t min 2 timer. Sommertema kunne være orkideer og sommerfugle. Forår og efterår går et fantastisk fugletræk over Møn ligesom der er et godt havørredfiskeri fra kysten. Jeg kender alle de fine steder afhængig af vejr og årstid.

I sommermånederne står de Mønske overdrev i fuld flor med de mange orkideer og dagsommerfugle i mængde. (kørsel i egen bil påkrævet eller aftale om guidning ud fra aftalt mødepunkt)

Rød skovlilje blomstrer midt i juli.

Pladsen består i øvrigt af stor tipi med langbord, stole/bænke, grill, langbord, service bestik. muldtoilet, drikkevand, bålplads med kuglegrill og kaffebål, bålgryder potter og pander. Køleboks mv.

Den store fælles tipi med langbord og udsigt mod øst.
Bålhygge
Natten har sænket sig over naturblokkens teltplads

Vi vil gerne understrege at pladsen er en stilleplads for dem der ønsker fred og ro og tid til fordybelse. Derfor ingen musik eller højlydt snak, natur og nærvær er i højsædet. Husdyr må ikke medtages.

Er pladsen ikke fuldbooket så kan du slå eget telt op for 200kr/person dog min 500kr pr telt pr. nat.

Mad kan i et vist omfang bestilles https://naturblokken.dk/?p=11213

Hvad indeholder teltpladsen https://naturblokken.dk/?p=11230

Vi kan kontaktes for booking på tlf 40192015

Vi glæder os til at se Jer

Naturblokken

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*