Month: June 2020

Hvidvinsdampet torsk

Torsk er en af de bedste spisefisk vi har i de danske farvande. Fanger du den selv så prøv nedenstående opskrift, her passer et par friskfangede torskefileter, fri for ben og skind perfekt til sommermad i de lyse nætter. Du skal bruge: 1 lille torskefilet pr. person fri for ben […]

Kvalkved

I maj blomstrer kvalkved med de smukke hvide skærme med store randblomster hvis funktion er at skilte med at der er noget godt at hente for bestøverne midt i skærmen, de store randblomster har ikke selv noget at byde på, de er blot reklamesøjle. Helt frem til foråret står kvalkved […]

Torsk, rimet

Man skal naturligvis passe på med rå fisk, især efter at sælbestanden og de indvoldsorm disse spreder som mellemvært til vores torsk, er steget markant. Man bør således altid fryse fisk i mindst 2 døgn ved mindst 18 minusgrader for at være helt sikker på ikke at få overført evt […]