Mobilsavværk

Naturblokken har købt et parti dansk råtræ og er nu i gang med eget mobilsavværk.

I første omgang skæres kalmarbrædder og egestolper til den nye store shelter og bålhytte på Naturblokkens stilleplads beliggende smukt og fredfyldt, med lærkesang for oven, udsigt til solopgang over høje Møn, tindrende stjerner uden generende baggrundslys, direkte forbindelse med den kendte vandrerute Camønoen på smukke nordøst Møn.

Mobilsavværk

Vi glæder os til at tage mod de første gæster og kursister i løbet af foråret.

NB

De første nye kunder har meldt sig til at få savet deres eget træ op, men det bliver først til efteråret 2021 at savværket kommer udenfor matriklen. Dejligt at arbejde med et råstof som er fornybart og bæredygtigt, er med til at lagre CO2, giver levested for en mængde arter i skoven i træernes levetid.

Naturblokken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*