Krebs

Krebs og høstvejr hører sammen.

For folk i broderlandet Sverige er sensommerens krebsegilder absolut et af årets højdepunkter.

Herunder en Svensk opskift at koge krebs på.

  • 10 levende krebs pr mand (min)
  • 4 liter spilkogende vand
  • 3 gode nævefulde salt
  • 1 stort bundt dild med krone.

Du gør sådan:

Bring vand, salt og dild i kog. dump 10 krebs i det spilkogende vand, vent med de næste ti til vandet igen koger osv. Når de sidste er kommet i skal vandet småkoge i ca 7-8 min.

Krebsene hældes i et dybt fad sammen med kogelage og sættes på køl til næste dag.

Fad med krebs

Nydes med en hjemmerørt mayonnaise, citron og hjemmebagt brød, sammen med en kold øl og brændevin i smukke omgivelser.

Krebs indtages ved en af de Smålands mange søer.

Bon appetit

Naturblokken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*