1. præmien gik til Naturblokkens bier

Ved honning smagnings konkurrence i Møn-Langebæk Biavlerforening 25. september 2019 blev Naturblokkens pressede forårshonning kåret som årets bedste honning.

Tak til de flittige Øst Mønske honningbier for deres arbejde med at indsamle et kvalitets produkt, som samtidig sikre bestøvning til afgrøder og frugttræer i nærområdet. Uden deres flittige arbejde stod Naturblokken ikke med et højkvalitetsprodukt, en bugnende frugthave, og glade landmænd.

Vinterraps afhængig af bestøvning af honningbier

Det kan ikke siges for tit, køb en ordentlig dansk produceret honning frem for de udenlandske blandingsprodukter som markedsføres af enkelte store honningopkøbere, og sælges i butikskæder markedsført som dansk honning, blot fordi den er blandet og fyldt på glas i Danmark. Det har intet med dansk honning at gøre. Du får hvad du betaler for.

Naturblokken vil hen over efteråret og vinteren komme med gode opskrifter med kvalitetshonning, sat sammen med andre højkvalitets råvare fra den danske natur.

Glæd Dig således til opskriften på honningglaserede spisekastanjer, Pære Helene, Honningglaseret Canadagås til julebordet mv.

Tak til honningbien, en dansk hjemmehørende art.

Naturblokken

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*