Natkoncert

Løvfrø

Med de lyse nætters indtræden starter også løvfrøernes natlige koncert. Heldigvis er der på Sydsjælland gjort en stor indsats især på nuværende og tidligere militærarealer for at genskabe tidligere tiders overdrevsarealer med den plads det giver for flora og fauna.

En af de arter som har kvitteret er løvfrøen som efter solnedgang stater koncerten. Der kan være helt stille optil men når den første han starter så falder de andre hurtigt ind og snart vibrere luften af den karakteristiske lyd af løvfrøer.

Und Dig selv den oplevelse at tage ud og sætte sig lige så stille og afvente solnedgangen først når solen er gået helt ned starter koncerten.

I tilgift til løvfrøerne kan du opleve nattergal, skovsneppe og flagermus i de lyse nætter.

God tur

Naturblokken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*