Storken kom forbi

Der ses stadig flere storke i Danmark både forår og sensommer. Idag d. 5 september 2019 kl 17.30 kom 8 storke forbi Naturblokkens shelterplads på nordøst Møn. Billederne er taget fra gårdspladsen. Givet storke fra det det Svenske storkeprojekt, hvor man har hjulpet bestanden i gang med udsætning opfostring og fodring.

7 af 8 storke ved Naturblokkens shelterplads 5 sept. 2019.

Metoden kan man mene om hvad man vil, men nogle gange skal der et boost til for at sætte udviklingen i gang.

Der ses flere og flere storke i Danmark og giver vi dem de rette betingelser ved at genoprette nogle af de marginale landbrugsområder, så vil Naturblokken påstå at vi har adskillige storkepar på Møn indenfor en 10 års periode.

Tænker at Naturblokken sætter en kunstig rede op inden foråret, så må vi se om den tages i brug indenfor de næste 10 år.

Naturblokken

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*