Gråand er en af de bedste spisefugle vi har, og når vi først er i november bliver de ikke bedre. De gråænder der tilbydes først i september er normalt så pindede grundet fjerskifte, at de er umulige at få et godt resultat ud af, medmindre man vælger at flå dem […]
Month: November 2019
Fasan Cordon bleu
Cordon bleu er oprindelig en paneret kalvesnitzel med en lomme indeholdende blåskimmelost, pyntet med kapers, citronskive og en ansjos på toppen, typisk serveret sammen med pommefrites eller brasede kartofler. Fasanbryst egner sig rigtig godt til denne ret, Det er en fordel at lægge fasanbrysterne i kærnemælk eller neutral yogurt et […]
Fasansuppe
Mange bruger kun brystet af fasanen, det er synd for der sidder faktisk meget godt reelt kød på overlår, som samtidig indeholder smagsholdig fedt mellem musklerne. Bruger du hele lår skal du være opmærksom på, at der sidder rigtig mange benstivere i underlåret, de er ikke særlig rare at bide […]
Fasanen og jagten på den.
November-januar er højsæson for jagt på fasan. Du kan se en lille video om fasanjagt som den afholdes på de større godser. Her er jagtetik, sikkerhed og socialt samvær i smukke omgivelser i højsædet. Blandt skytterne er der en enkelt som grundet en ulykke har mistet førerligheden. Vedkommende har dispensation […]