Month: November 2019

Fasan Cordon bleu

Cordon bleu er oprindelig en paneret kalvesnitzel med en lomme indeholdende blåskimmelost, pyntet med kapers, citronskive og en ansjos på toppen, typisk serveret sammen med pommefrites eller brasede kartofler. Fasanbryst egner sig rigtig godt til denne ret, Det er en fordel at lægge fasanbrysterne i kærnemælk eller neutral yogurt et […]

Fasansuppe

Mange bruger kun brystet af fasanen, det er synd for der sidder faktisk meget godt reelt kød på overlår, som samtidig indeholder smagsholdig fedt mellem musklerne. Bruger du hele lår skal du være opmærksom på, at der sidder rigtig mange benstivere i underlåret, de er ikke særlig rare at bide […]

Fasanen og jagten på den.

November-januar er højsæson for jagt på fasan. Du kan se en lille video om fasanjagt som den afholdes på de større godser. Her er jagtetik, sikkerhed og socialt samvær i smukke omgivelser i højsædet. Blandt skytterne er der en enkelt som grundet en ulykke har mistet førerligheden. Vedkommende har dispensation […]